24.11.06

Vreemde Geluiden 12, heerlijke kliekjes

Deze week géén nieuw thema bij Vreemde Geluiden, maar een greep uit alle muziek waarvoor uit tijdgebrek in de afgelopen 11 uitzendingen geen plaats meer was, maar die we heel graag tòch aan jullie willen laten horen. Van welke artiesten passeren dan alsnog vreemde geluiden de revue?
Johnny en Jones, Joost Belifante, Livia Versteeghen, Tobi Rix, Gerard Cox, Zuster Glimlach, The Munsters, The Vampire's sound Inc.
Het Cocktailtrio en (uiteraard) vele vééle anderen.

Vreemde Geluiden12 by Vreemdegeluiden.Com on Mixcloud


Verder in deze aflevering: alsnog Marco's bijdrage van vorige week over muziek in fantasietalen, Ton's Exoticaring CD van de week, met een extra aflevering over covers in vreemde talen en een voorproefje van het Componistenportret van Annette Kruisbrink, een concertopname van vrijdag 3 november j.l. die op oudejaarsavond in zijn geheel op radio Zwolle te beluisteren zal zijn.

Zoals vorige week in de uitzending is gemeld, vormen de Muzieksnuiters, ofschoon zij nog altijd welkom zijn, géén wekelijkse rubriek meer. In plaats daarvan zal Martinka vanaf nu iedere week een bijzondere symfo- of progrock-opname behandelen en om te beginnen zelfs twee.

Weirdomusic Radio 11

Weirdomusic Radio aflevering 011, [vg12] november 24, 2006 by Vreemdegeluiden.Com on Mixcloud


Ton's Exoticaring CD van de week, aflevering 11:


Cover your tracks

- Miguel Angel y Los Sharps - Gloria
- Pairote - Your Cheatin' Heart
- Celia Cruz - Sugar Sugar

Geen opmerkingen: