5.1.07

Vreemde Geluiden 18, frisse covers!

Vreemde Geluiden begint dit jaar sprankelend:

Vreeme Geluiden 1, covers by Vreemdegeluiden.Com on Mixcloud


Eerste uur
Spike Jones, Fudge , Billy Longstreet , Sjef Diederen, The Harmonicats, The Gift, The Leland Stanford Junior University Marching Band, Peter Cook & Dudley Moore, De Zonnepitten, The Electronic System, De Sirenes, Pupils Geert Grote School 2003

Weirdomusic Radio, aflevering 16: Laguestra
Vandaag in Weirdomusic Radio aandacht voor de Nederlandse muzikant en orkestleider Willy Langestraat, die onder de naam Laguestra enkele voor Nederlandse begrippen zeer exotische platen maakte. Langestraat was van alle markten thuis: hij speelde in het orkest van Malando, leidde enkele zuid-Amerikaans getinte combo's, maakte jazz-platen onder de naam Billy Longstreet, componeerde muziek voor Loeki de Leeuw en experimenteerde daarnaast ook nog eens met Oosterse muziekinstrumenten. In de uitzending van vandaag hoor je twee nummers, maar we komen ongetwijfeld nog eens terug op deze bijzondere muzikant.

Wie meer info over of platen van Laguestra heeft, mag contact opnemen met Marco Kalnenek.


Tweede uur
Klaus Lage, Klaus Wunderlich, The Exploited Marjol Flore, De Jonge Flierefluiters, Jodel Jerry, Swingle II, Barbara Steisand en Liselore Gerritsen.

Verder doen wij een oproep aan àlle amateurmusici, muziekschoolleerlingen, conservatoriumstudenten en andere muzikanten om een eigenzinnige cover van een bekend liedje op te nemen en die op te sturen: zegt het voort!!!!

We staan tevens stil bij de tweede editie van 365 days


Oh ja: uiteraard de beste wensen namens de gehele redactie!

Geen opmerkingen: