30.3.07

Vreemde Geluiden 30, alweer blikvoer?

Ja, maar wèl boordevol voedingsstoffen. Vreemde Geluiden aflevering 30 is ingeblikt maar allesbehalve saai:

Vreemde Geluiden 30 eerste uur by Vreemdegeluiden.Com on MixcloudDe Zingende Fresia's, Cathy Berberian, Bollywood-muziek, composities van Anton Webern, Hans Dillo, Eberhard Schöner/John Lord en ook enkele merkwaardige cover-songs klinken in het eerste uur. Er is een interview met Hans Oosterwijk over een bijzonder concert van De Zwolse Harmonie met violiste Martine van Stigt Thans en zangeressen Miriam Venema en Simone op de Woerd, zaterdag in Zwolle-zuid (meer info: http://www.zwolseharmonie.nl/

Te laat voor opname in de uitzending van vandaag, maar toch uw aandacht voor dit binnengekomen bericht: het Zwols Vocaal Ensemble geeft aanstaande zondag een concert in De Peperbus.

In het tweede uur gebeurt er iets nieuws: een non-stop-mix van hedendaagse, niet in de winkel verkrijgbare composities/liedjes/collages en andere klanken van de hand van het netwerk van musici rondom en in de redactie:
non-stop muziek van Splogman, Weirdomusic, Ton Rückert, Schors, Thierno Barry, Fudge en Brett Singer. Het geheel kan in verschillende formaten hier gedownload worden, maar u kunt hem ook in de player hieronder afspelen:
De komende tijd staan er meer verrassende dingen op de agenda: primeurs, live-optredens (op 11 mei een exclusief kunstfluit-concert!), een kijkje in de keuken van de muziekindustrie en andere specials. Blijf ons dus volgen!

Geen opmerkingen: