16.3.07

Vreemde Geluiden 28, Heren, geluidskunst en minirokjesaanvullende downloads: https://archive.org/details/VreemdeGeluiden28

Hadden wij vorige week te maken met "vrouwenstemmen", deze week zijn er slechts heren te horen bij Vreemde Geluiden.
Allereerst is de half in Amsterdam, half in Parijs wonende en werkende componist/geluidskunstenaar Harold Schellinx te gast in de studio: http://www.harsmedia.com/SoundBlog/ Hij is van plan live "zéér vreemde geluiden te gaan maken". Wij kennen hem van collages/mixen van op straat gevonden en gerepareerde cassettebandjes, van klanklandschappen van opnamen op Ameland, van seriële muziek, van http://www.park.nl/ van "raudio" zoals: http://www.park.nl/digidivi/RPodC/33_ookoiArti2007.mp3 , van popfictions: http://www.mungbeing.com/issue_12.html?page=38#1029 van het 52 weken-project: (Quirras) http://www.splogman.com/52weeks_pages/52.45.html en andere klanken.
Hij wordt vergezeld door digitaal kunstenaar Peter Mertens http://www.petermertens.nl/ bekend van o.a. park4dtv en ook van Raudio en Ookoi waarin hij met Harold samenwerkt en van nog véél meer. Hij zal grondig worden uitgehoord.. Tot slot brengt Ton Rückert ons muziek over een geliefd herenobject: "minirokjes". Deze aflevering van Vreemde geluiden zal als géén ander de naam van het programma eer aandoen.

De Exoticaring CD van de Week Playlist (24)Esquivel - Mini Skirt
Mel Henke - The Twisters
Ray Martin - Chiquito
Guitar Slim - Mini Boogaloo
The Pixies - La La Love You

MR. miniskirT - An exquisite exoticaring summer diversion

Geen opmerkingen: