13.4.07

Vreemde Geluiden 32, vrijdag de dertiende

Je zou er bijna bijgelovig van worden. Op deze vrijdag de dertiende teisteren virussen en bacterieën Radio Zwolle. Het had weinig gescheeld of er waren vandaag geen reguliere uitzendingen geweest. Ook in onze redactie heeft de griep flink toegeslagen. Remco Takken is de enige die fysiek in staat is naar de studio te komen. De techniek zal deze keer verzorgd worden door Hinrie Zigterman, want ook Roel ligt ziek in bed.
Geen Weirdomusic Radio, geen Symfo-corner, maar wèl een stel oude Cubanen: het Trio Matamoros met een opname uit 1934, en ook het origineel van Soul Man (dus niet van de Blues Brothers) plus een ruime keuze uit de omgevallen platenkast van Remco.
Ann Kampen, bekend in Zwolle en omstreken van haar Muziek Op Schoot-bijeenkomsten met jonge kinderen, neemt twee kinderen mee die iets hebben ingestudeerd in het kader van de Malawi-dag voor kinderen, morgen 14 april in De Statenzaal van de Stadsbibliotheek.In het tweede uur vooral Nederlandse muziek. We beginnen met de originele tune van Randstad Uitzendbureau uit 1974... Maar er is ook nieuwe muziek. Een van de meest heavy akoestische muziekscenes van dit moment verzamelt zich maandelijks in Cultureel Centrum De Badcuyp. We gaan eens even luisteren naar Hexnut, StriCat en Messing with PVC.

En Ton Ruckert's exoticaring CD van de week? Jawel! Aflevering 27, waarin een blond loeder uit Texas te maken krijgt met Inspecteur Clouseau, is losjes gebaseerd op vrijdag de dertiende. Dany Mann - Blondes Gift aus Texas
The German Country & Western Experience

Something Tropical (Mr Man Mix)/Seelenluft (Mrs Monkey Mix)
NJX@NY$!

The Spooks – The Spook Walks
Mayhem in Meeksville

Eartha Kitt - Somebody Bad Stole De Wedding Bell
The Daisy Duck of Wet Dreams

Peter Sellers - Singin' In The Rain
Not just rhythm and melody: The genius of Peter Sellers

Geen opmerkingen: