9.5.17

VG175, hip-hop

Vanavond treden de rappers van Oost Wanted en Gipsy Maffia live op en het is sowieso lokale rap wat de klok slaat:scroll verder voor foto's!

01 Tune
02 Veelzijdig - Opening [Harderwijk, 2008]


03 Typhoon en New Cool Collective - Brand los

 
04 Interview en optreden Gipsy Maffia: "Lovie" en "Soda en Gin"Van de producer Rachid Mellah:

Gipsy maffia is een collectief uit Zwolle bestaande uit de neven Piet Junior & Willem H.. Ze houden zich voornamelijk bezig met het maken van Rap & Trap muziek.
Beiden zijn geboren en getogen op het woonwagen kamp in de Zwolsche wijk Berkum. Willem een jongen van Sinti afkomst was al vroeg bezig met gitaar spelen. Piet was al langer actief met rap maken als BabyFase en later Prays.
In 2017 is het collectief Gipsy Maffia ontstaan. Tijdens de opnames van hun eerste nummer 'Skrabbers' kregen ze het idee de groep op te richten. Hun Bargoense woorden maken hen uniek in de rap wereld. Onder het Label Marron Music, hebben ze ondertussen 3 Clips gelanceerd en 1 losse single. Van een album is nog geen sprake, maar wie weet wat de toekomst brengt. De jongens hopen door middel van hun muziek, hun cultuur (Woonwagenbewoners) met rap op een hoger podium te krijgen, zodat de muziek ook voor de jeugd toegankelijker is.
Hoewel ze, zoals het Zwollenaren eigen is,nuchter onder alles zijn, zijn ze vastberaden het hoogst mogelijke eruit te halen.


www.gipsymaggia.nl


Gipsy Maffia treedt op tijdens Gipsy Party 30 juli 2017, Recreatiepark Rhederlaagse Meren05 Komrij en Gauthier - Liefde


06 Interview en optreden Oost Wanted: "#DTWS" en "Dichterbij"facebook.com/OostWanted

Eerder optreden van Oost Wanted voor RTVZOo in Rondom de Peperbus, bij Ilona Knies in 2015:
07 Rico en A.R.T. - We komen terug


08 Oost Wanted - Bier voor een euro


09 PDQ Bach - Classical Rap for Rap Master and Orchestra


10 S2MG - Bij mij [live bij RTVZoo 2015]

Geen opmerkingen: