25.5.07

Vreemde Geluiden 37, Mystieke geluiden


Vandaag besteedt Vreemde geluiden véél aandacht aan het pas verschenen album Mystic Moods Dit album is gratis en geheel legaal te downloaden op http://www.wmrecordings.com/ het label van onze redacteur Marco Kalnenek. Ja, mensen, Willem Duys deed dat soort dingen ook en die werd er rijker van. Marco is meer het idealistische type en hij is al blij als hij zijn website in de lucht kan houden....
Mystic Moods is een compilatie van amateur- en (semi-)professionele musici/componisten/geluidskunstenaars die op uitnodiging van onze exotica-specialist Ton Rückert een korte compositie hebben ingeleverd, geïnspireerd door enerzijds de New Age-beweging en anderzijds door de muziek van o.a. het Mystic Moods Orchestra. Ton heeft de resultaten beoordeeld en de mooiste inzendingen deskundig in de goede volgorde gezet.
Martijn Alsters (ook niet de eerste de beste...) heeft alle opnamen gemasterd en Trudy van Soest zorgde voor begeleidend art-work.


Beluister het album non-stop:


Eerste uur van de uitzending, met een selectie en toelichting op de tracks:

Vreemde Geluiden 37, Mystic Moods, eerste uur by Www.Vreemdegeluiden.Eu on Mixcloud

Marco en Ton zijn zelf niet lijflijk in de uitzending aanwezig, maar zonder hen zou veel van de muziek die jullie vanmiddag gaan horen niet eens bestaan of beschikbaar zijn.

Tweede uur

Vreemde Geluiden 37, Mystic Moods e.a. , tweede uur by Www.Vreemdegeluiden.Eu on Mixcloud

In het tweede deel schuift Remco aan. Hij en Jan scharrelen dan nog wat andere ongehoorde geluiden bij elkaar. Jan heeft in ieder geval muziek van Gabriel Fauré, Ludwig van Beethoven, Hans Dillo en Huub de Vriend bij zich.

Geen opmerkingen: